Proclaimer en disclaimer

Hetverhaalvandestad.nl is de toegangspoort tot gemeentelijke informatie van Rotterdam. Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel
  • teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
  • teksten zijn begrijpelijk

Proclaimer

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. Deze kunt u doorgeven via het digitale formulier voor klachten, meldingen, ideeën en complimenten.

Privacy en cookies

Gemeente Rotterdam maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan hetverhaalvandestad.nl verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Gemeente Rotterdam behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op hetverhaalvandestad.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, stuur dan dit formulier in.

Toegankelijkheid

Gemeente Rotterdam vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt doorlopend aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren.

Archief

Bent u op zoek naar publicaties van een bepaalde dag? Dan kunt u terecht in het archief van rotterdam.nl. Daar kunt u op elke gewenste dag de website opvragen (vanaf 10 november 2014).

Disclaimer

Via deze website stellen wij informatie beschikbaar over hoe Rotterdammers kijken naar hun eigen toekomst en die van de stad.

Het Verhaal van de Stad is een uitgave van de Gemeente Rotterdam. Deze website is met uiterste zorg samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De Gemeente Rotterdam is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van de inhoud van dit magazine, direct of indirect of voor schade als gevolg van wijzigingen, onjuistheden of onvolledigheid in de verstrekte informatie. De Gemeente Rotterdam behoudt zich het recht voor om zonder melding vooraf correcties en veranderingen in de informatie, logo’s, afbeeldingen, foto’s en overige bestanden aan te brengen.

Auteursrecht

Het auteursrecht op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze website berust bij de Gemeente Rotterdam. Gebruik van de inhoud van deze website zonder voorafgaande toestemming van de Gemeente Rotterdam is niet toegestaan. Als u gebruik wilt maken van informatie op de website, neem dan contact op via telefoonnummer 14010 of verhaal@rotterdam.nl.